Stepping stones for your career

Introducing “Data Science and AI for Legal Professionals” – Empowering Legal Minds with Cutting-Edge Technology

Introducing “Data Science and AI for Legal Professionals” – Empowering Legal Minds with Cutting-Edge Technology

Programme information

Bent u een juridische professional die de kracht van data science en kunstmatige intelligentie in uw praktijk wil benutten? Zoek dan niet verder! We hebben een uitzonderlijke online cursus(reeks) ontwikkeld die speciaal is afgestemd op rechters, advocaten, beoefenaars van juridische beroepen en juridische onderzoekers zoals jij die het transformerende potentieel van deze technologieën in het juridische domein herkennen.

Investeren in deze cursus over “Data Science en AI voor juridische professionals” zal uw juridische praktijk revolutioneren, uw besluitvaardigheid verbeteren en u een concurrentievoordeel opleveren in het moderne juridische landschap.

Mis deze kans niet om veelgevraagde vaardigheden te verwerven die je carrière een boost zullen geven en je zullen positioneren als een technisch onderlegde juridische professional.

Verzeker je vandaag nog van een plaats en begin aan een transformerende reis en wordt een data gestuurde juridische expert!

Module 1: Programming for Legal Professionals – Unlock the Power of Programming in the Legal World!

In deze eerste basismodule begin je aan een reis om programmeervaardigheden onder de knie te krijgen die essentieel zijn voor de moderne juridische professional. Of u nu een doorgewinterde advocaat of een juridisch onderzoeker bent, deze module zal u uitrusten met de grondbeginselen van programmeren, specifiek toegesneden op het juridische domein.

Doelgroep

Deze cursus is ontwikkeld voor alle soorten juridische professionals. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Wel hebben alle deelnemers een abonnement op DataCamp nodig (extra informatie volgt na inschrijving).

Praktische informatie

Why LAW.next

Contact us

10% Korting op je volgende cursus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerstvolgende cursus.