Stepping stones for your career

Incompany

Naast het uitgebreide open cursusaanbod biedt LAW.next organisaties ook de mogelijkheid van een incompany cursus of cursus op maat. Met een maatwerkcursus worden de kennis en vaardigheden van het hele team samen verworven en naar een hoger niveau getild.

Jullie leerbehoefte

Onze opleidingsmanager kijkt samen met jou naar de leerbehoefte, wensen of uitdagingen van jouw team, afdeling of organisatie. Van daaruit ontwikkelen we een aantrekkelijk en passend praktijkgericht opleidingstraject voor jouw medewerkers. Dit kan door een bestaande cursus aan te passen, maar er is ook de mogelijkheid om een cursus volledig op maat te ontwikkelen. Indien gewenst verzorgen deze maatwerkcursussen ook op locatie.

Ben je ge√Įnteresseerd in een incompany cursus of cursus op maat en wil je weten wat LAW.next voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze opleidingsmanager. Zij geeft graag adequaat en persoonlijk advies.

Voordelen van ons incompanytraject

We are happy to help you

Als je nog vragen hebt over onze incompany cursussen of cursussen op maat, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen!

Ons programmaportfolio wordt beheerd door Ellen Essers. Zij gaat graag dieper in op jouw uitdagingen en onderzoekt samen met jou hoe LAW.next jou en jouw organisatie vooruit kan helpen.

Ellen Schmidt – Essers
Programme manager
LAW.next: Post Graduate Education, Faculty of Law

+31619830701
e‚Äč.‚Äčessers‚Äč@‚Äč‚Äčmaastricht‚Äčuniversity‚Äč.‚Äčnl

 

Go to course offer

Looking for a legal course in your field of interest? Browse our current course offer.

Contact us

10% Korting op je volgende cursus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerstvolgende cursus.