Stepping stones for your career

Over Ons

LAW.next is onderdeel van de Maastricht University Faculteit der Rechtsgeleerdheid en biedt exclusief, hoogwaardig postacademisch onderwijs aan met veel aandacht voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. LAW.next, het opleidingsinstituut van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, is er voor iedereen die voor vraagstukken staat in de juridische beroepspraktijk, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen of zich verder wil ontwikkelen op het juridisch vlak.

Onze cursussen

Onze cursuslocatie voor professionals is gehuisvest in het markante gebouw van de Maastrichtse rechtenfaculteit, in het prachtige Zuid-Limburg waar kwaliteit van leven en professioneel ontwikkelen hoog in het vaandel staan. Neem je liever deel op afstand? Dan kan met onze online cursussen.

In-company

Alle trainingen en cursussen van LAW.next kunnen wij ook op locatie verzorgen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Gebaseerd op de wensen en uitdagingen ontwikkelen wij een aantrekkelijk en passend opleidingstraject.

Ben je ge√Įnteresseerd in een¬†In-company traject en wil je weten¬†wat¬†LAW.next voor jouw organisatie kan betekenen? Je bent hartelijk welkom contact op te nemen met: Ellen Essers.

Onze missie

LAW.next is het voormalig Bureau Postacademisch Onderwijs. Waarom een nieuwe naam? De maatschappij en het werkveld veranderen voortdurend en zo ook de klantbehoeften. Met onze vernieuwende uitstraling, verbreding van de doelgroep en uitbreiding van ons aanbod streven we ernaar nog beter aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen en daarmee een waardevolle bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen van juridische professionals.

LAW.next maakt deel uit van Maastricht University, een Europese netwerkuniversiteit met zowel een nationale als internationale ori√ęntatie. Onze ambitie is een aantrekkelijk Leven Lang Ontwikkelen-aanbod voor professionals aan te bieden en uit te bouwen, gericht op de behoeften in de regio, Nederland, Europa en de rest van de wereld. Hiermee, en door op te treden als kennispartner voor de landelijke en regionale kennisketen en arbeidsmarkt, hopen wij een belangrijke maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

Bekijk ons cursusaanbod

Op zoek naar een juridische cursus in jouw interessegebied? Bekijk ons actuele cursusaanbod.

Neem contact op

10% Korting op je volgende cursus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerstvolgende cursus.