Stepping stones for your career

Intervisie: Algemene praktijk

Intervisie: Algemene praktijk

Programme information

Het aantal uren dat moet worden deelgenomen aan de kwaliteitstoetsen  is voor 2024 weer acht uur. LAW.next van Maastricht University biedt intervisie aan die voldoet aan de vereisten die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt in het kader van de kwaliteitstoetsen.

Ben jij als advocaat op zoek naar een efficiënte mogelijkheid om te voldoen aan de kwaliteitstoets intervisie? Wij organiseren intervisiebijeenkomsten waarmee je in twee keer kunt voldoen aan je verplichting voor 2024.

Als advocaat dien je in de huidige tijd niet alleen een sterke specialist te zijn; je moet ook je cliënten en collega’s tevredenstellen én ook nog eens ondernemend gedrag laten zien. Met vakgenoten niet juridische dilemma’s uit de praktijk bespreken houdt je scherp en in ontwikkeling. Intervisie is daarvoor een prima instrument.

Intervisie kent een krachtige methodiek en strakke structuur. Tijdens de bijeenkomsten reflecteren deelnemers op het eigen handelen in een werksituatie en denken andere deelnemers mee over vraagstukken en knelpunten uit die werksituatie. Hierdoor verkrijg je op efficiënte wijze oplossingen voor dilemma’s in de beroepsuitoefening. Een gecertificeerd gespreksleider begeleidt de intervisiebijeenkomsten.

  • Ervaren gespreksleiders
  • Statige locatie: Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Maastricht University
  • Limburgse vlaai en lekkere broodjes

Na afronding ontvang je een certificaat waarmee je aan de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA voldoet.

Doelgroep

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor advocaten.

Praktische informatie

Why LAW.next

Contact us

10% Korting op je volgende cursus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerstvolgende cursus.