Stepping stones for your career

Actualiteiten Subsidierecht

Actualiteiten Subsidierecht

Programme information

Centraal in deze cursus staan de do’s & don’ts bij financiering door de overheid. Naast een overzicht van de laatste ontwikkelingen is er in deze cursus veel ruimte voor het bespreken van cases. Welke problemen ervaar je in de subsidiepraktijk en welke oplossingen kunnen daarvoor worden aangereikt? We kijken ook naar het snijvlak tussen subsidies & overeenkomsten van opdracht, subsidiebeëindiging en naar mogelijke alternatieven voor subsidiëring.

Onze docente, mr. dr. Ellen Hardy, is een expert op het gebied van subsidierecht en zal u voorzien van praktische kennis en tips die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Mocht u specifieke knelpunten uit het subsidierecht willen bespreken dan vragen wij u vriendelijk om dit aan te geven voorafgaand aan de cursus, bij voorkeur aan de hand van een concrete casus (graag inleveren voor 5 juni via law.next@maastrichtuniversity.nl).

Na afloop van de cursus ben je op de hoogte van de actualiteiten in het subsidierecht en heb je handreikingen voor het oplossen van knelpunten in dit rechtsgebied.

Doelgroep

(Overheids)juristen werkzaam in de subsidiepraktijk

Praktische informatie

Why LAW.next

Contact us

10% Korting op je volgende cursus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerstvolgende cursus.